Portfolio

In deze portfolio zie je een kleine impressie zien van wat er mogelijk is bij Autopoetsbedrijf Winsum. Er zijn diverse behandelingen te zien die ik aanbied. Er is altijd een behandeling op maat. Ook voor jouw auto!

Voor auto’s die een uitgebreide behandeling hebben gehad kun je kijken bij ‘The detailers choice’. Klik op een foto om te vergroten.

beading-Saab 95 Wassen en waxen Polijsten Handwassen Handwassen en waxen Camper was wax behandeling voor de winterstalling Camper was wax behandeling voor de winterstalling Polijsten en verkoop klaarmaken Bij aankomst  Na de behandeling (handwassen en interieur) Vlekken verwijderen uit het interieur Handwassen en wazen Autopoetsbedrijf Winsum - Mercedes Benz CLK 240 'was wax behandeling' A Ontstickeren Eindresultaat ontstickeren. polijsten, waxen Complete interieurbehandeling inclusief het leder. FIAT Ducato verkoopklaar maken Nissan 350Z interieur detail Mazda 6 interieur interieur Motorcompartiment reinigen Interieur reinigen Peugeot 5008 verkoopklaar maken  Peugeot 5008 verkoopklaar maken Exterieur detail Exterieur detail

 

Translate »