Gastenboek

Bedankt dat je gekozen hebt voor Autopoetsbedrijf Winsum. Graag tot ziens!

Deel uw ervaring en laat een berichtje achter in in het gastenboek.

 
 
 
 
 
 
 
- Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
- Graag ook je achternaam vermelden
- Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
- Autopoetsbedrijf Winsum behoudt het recht om berichten te wijzigen i.v.m. (grof) taalgebruik, te verwijderen, of niet te publiceren.
36 berichten.
Sander te Riele uit Winsum
Vandaag m'n auto van binnen schoon laten maken nadat onze dochter er in had overgegeven. S middags om 4 uur gebeld en ik kon direct terecht. De kwaliteit is om door een ringetje te halen. Ik dacht even schoonmaken, mooi niet. Alles met de hand tot op de kleinste details. Auto is van binnen weer als nieuw Echt een aanrader!
Marc uit Groningen
Via een forum met Remco in contact gekomen. Ik had in eerste instantie mijn bedenkingen. Op internet lees je vaak 'horrorverhalen' over autopoetsbedrijven. Remco bood aan om vrijblijvend langs te komen om zo de mogelijkheden te bekijken. Hij heeft eerst mijn hele auto gewassen en één deur gepolijst om zo mijn twijfels weg te nemen (gratis!). Omdat ik tevreden was met het resultaat een afspraak gemaakt om de hele auto te polijsten. Het resultaat is werkelijk fantastisch. Zowel van binnen als van buiten is de auto weer in showroomstaat gebracht. Nogmaals bedankt!
johan uit Appelscha
Wat een resultaat van een vw passat vol met krassen naar een super show room staat. En dat op een dag met 30 graden , respect Remco. Wij zijn helemaal blij
Janneke Knol uit Winsum
Onze Ford Focus ziet er weer perfect uit, binnen en buiten, na de behandeling door Remco. Blij mee!
Cor Hellinga uit Winsum
Mijn mooie Yamaha YZF R1 Super Sport motor gepoetst tot in de kleinste details. Helemaal brandschoon en glimmend gemaakt door Remco van der Tuin, onbetwist de poets-specialist!
Cor Hellinga uit Winsum
Skoda Octavia super behandeld, van binnen en van buiten. Nu weer showroom kwaliteit. Echt super.
Translate »