Gastenboek

Bedankt dat je gekozen hebt voor Autopoetsbedrijf Winsum. Graag tot ziens!

Deel uw ervaring en laat een berichtje achter in in het gastenboek.

 
 
 
 
 
 
 
- Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
- Graag ook je achternaam vermelden
- Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
- Autopoetsbedrijf Winsum behoudt het recht om berichten te wijzigen i.v.m. (grof) taalgebruik, te verwijderen, of niet te publiceren.
36 berichten.
Diemer uit Sauwerd
De Sonata afgeleverd bij Autopoets specialist Remco van der Tuin, van AUTOPOETSBEDRIJF WINSUM. De auto kreeg een polijst behandeling, inclusief handwassen, ontvetten, clayen, een en een goede waxlaag. Het resultaat is verbluffend! Mensen in omgeving Winsum. Laat je auto eens poetsen bij Remco, een kerel met liefde en passie voor zijn vak! Shine Bright Like A Diamond! ‪
Niek uit Uithuizen
Super eindresultaat ondanks de "lastige" zachte lak. Het eindresultaat mag er zijn! Ik hou van m'n "Iggy" maar Remco zorgt ervoor dat ik weer helemaal op en top verlieft ben op mijn auto ?. Hartstikke bedankt Remco en zeker tot een volgende keer.
WinsumNieuws uit Winsum
Remco, bedankt voor het sauber machen van de auto. Het is verbluffend wat voor mooi interieur er onder de haren en rotzooi weg gekomen is. Hartstikke bedankt. Helemaal tevreden. Cees van de Meent
Arnold uit Warffum
Koplampen laten polijsten voor de apk. Zijn weer bijna als nieuw. Gezellige prater die Remco en superservice. Aanrader!
Ronald uit Winsum
De enige die ik mijn auto toevertrouw. Elke keer weer een stralende wagen voor de deur na een grondige wasbeurt van Autopoetsbedrijf Winsum.
Derk Jan Hento uit Groningen
Omdat mijn auto voor de apk gepland stond contact met Remco opgenomen om koplampen te polijsten. Ik kon na telefoontje direct terecht en ben zeer vakkundig geholpen. Auto is apk gekeurd en veel beter zicht! Ook heeft Remco mij geholpen met verwijderen van roest op velgen en auto. Kom zeker terug om auto helemaal te laten wassen en polijsten. Absolute aanrader, Remco bedankt!
Femke op den Brouw uit Groningen
Via de site bij Remco terecht gekomen, nadat mijn auto afgekeurd was vanwege mijn doffe koplampen. Zeer snel en professioneel geholpen en inmiddels is mijn auto weer goedgekeurd! Met de complimenten van de APK-keurmeester! Ik kom zeker nog eens terug.
Ton Kloppenborg uit Ezinge
Nadat Remco twee maal onze Citroën C2 gewassen had, heeft hij vandaag onze Hymer Van 522 onder handen genomen. Staat nu, in afwachting van de winterstalling, te glimmen op de oprit.
Steffen van der Baan uit Groningen
Ik raakte op de Oldtimer beurs in Leek in gesprek met Remco alwaar hij vol passie verhaalde over het detailen van auto's, naar aanleiding van dit gesprek hebben we een afspraak gemaakt om mijn Rolls Royce Corniche II onder handen te nemen. Het resultaat is verbluffend, het lijkt wel of ik een nieuwe auto heb teruggekregen, terwijl de auto al 27 jaar oud is. Remco hartstikke bedankt, ik zal je ook bij de leden van de Mascotte, de vereniging van Rolls Royce en Bentley eigenaren aanprijzen.
Andries Visser uit Groningen
Voor de trouwdag van mijn dochter zou mijn auto gebruikt worden als trouwauto, via een tip kwam ik terecht bij Remco. Omdat de koplampen van mijn ruim 12 jaar oude Opel Vectra zeer dof waren, raadde Remco aan om die te polijsten en de rest van de auto ook en ook van binnen schoon te maken, want daar zaten een paar plekken die ik er zelf nooit uit heb kunnen krijgen. Ik was mijn auto 2 dagen kwijt, maar het resultaat was verbluffend; de auto was werkelijk in showroomstaat en voldeed dan ook helemaal als trouwauto! Ook hierdoor is het een hele mooie trouwdag geworden.
Translate »