Gastenboek

Bedankt dat je gekozen hebt voor Autopoetsbedrijf Winsum. Graag tot ziens!

Deel uw ervaring en laat een berichtje achter in in het gastenboek.

 
 
 
 
 
 
 
- Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
- Graag ook je achternaam vermelden
- Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
- Autopoetsbedrijf Winsum behoudt het recht om berichten te wijzigen i.v.m. (grof) taalgebruik, te verwijderen, of niet te publiceren.
33 berichten.
Albert Schaap uit Winsum schreef op 14/03/2018:
Vandaag onze al reeds mooie Audi onder handen laten nemen, wat een vakwerk. De gehele auto van binnen en buiten weer als nieuw (misschien zelfs beter als nieuw) geen plekje overgeslagen. Echt een aanrader!!
Heleen uit Winsum schreef op 11/09/2017:
Mijn auto had veel swirls (fijne krasjes veroorzaakt door de wasstraat). Remco heeft alles weggekregen en de auto ziet er gewoon weer uit als nieuw!
Olaf uit Groningen schreef op 28/07/2017:
Na een schilderbeurt van het gebouw waar ik in woon zaten er allemaal kleine verf spatten op de auto. Remco heft deze verwijderd, de auto gepoetst en in de was gezet. Hij ziet er weer fantastisch uit. Krijg nu complimenten dat mij auto wel heel erg schoon is.
Ellen uit Groningen schreef op 18/05/2017:
De kras op mijn auto is heel netjes en vakkundig weggewerkt. Uitstekende service en een verbluffend resultaat! Ontzettend bedankt, ik ben weer heel erg blij!
Femke uit Groningen schreef op 14/04/2017:
Mijn autostoelen zagen er heel vies uit! Nu weer als nieuw zonder vlekken. Top service .
Frank uit Westerbroek schreef op 12/04/2017:
Geweldig goed resultaat. Iedereen die ik de auto laat zien is van mening dat hij als nieuw is. Vakman en zeer begaan met het eindresultaat. Goede tips meegekregen om de auto net zo mooi te houden als dat ik hem meegekregen heb. Aanrader!
Chris uit Groningen schreef op 20/03/2017:
Super service en resultaat. Duidelijk passie voor het vak, kennis en kunde. Absoluut aan te raden.
Rutger Middendorp uit Winsum schreef op 12/03/2017:
Mijn auto staat weer als nieuw op de oprit. Velgen glimmen weer. De flora die uit de raamrubbers groeide is verdwenen en het interieur weer helemaal fris.
Menno uit Warfhuizen schreef op 28/02/2017:
Vandaag mijn koplampen laten polijsten door Remco. Staan er weer helemaal als nieuw op, echt een vakman in hart en nieren! Bedankt Tuintje!
Rob uit omgeving Leeuwarden schreef op 23/02/2017:
Mijn zwarte VW Passat is vandaag door de polijst- en poetsbeurt weer erg mooi geworden. Ik ben er bijna de hele dag bij geweest en moet zeggen dat het erg grondig en vakkundig is gedaan. Remco bedankt.
Translate »