Gastenboek

Bedankt dat je gekozen hebt voor Autopoetsbedrijf Winsum. Graag tot ziens!

Deel uw ervaring en laat een berichtje achter in in het gastenboek.

 
 
 
 
 
 
 
- Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
- Graag ook je achternaam vermelden
- Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
- Autopoetsbedrijf Winsum behoudt het recht om berichten te wijzigen i.v.m. (grof) taalgebruik, te verwijderen, of niet te publiceren.
36 berichten.
Jaap uit Winsum
Remco heeft de auto perfect afgeleverd, de auto is echt weer als nieuw. Zowel van binnen als buiten getransformeerd van een oude gebruikte auto naar een zgan showroom auto. Alle krassen zijn weg en de glans en kleur is weer terug. Bedankt!!
Marja uit Winsum
Onze auto was toe aan een grote schoonmaak. De vlekken in de stoelen zijn vakkundig verdwenen en als het droog is, en de vlekken in de stoelen zijn in zijn geheel nog niet weg bood Remco aan om het nog een keer over te doen. Dat noem ik professioneel en stukje klantgericht werk. Maar voor nu: top gedaan.
Harry uit Gieten
Mijn Honda FRV van bijna 11 jaar oud voor de tweede keer door Remco onder handen genomen. zowel binnen- als buitenkant. Ziet er weer schitterend uit. Kan er weer een tijdje tegenaan. Remco, bedankt 🙂
Albert Schaap uit Winsum
Vandaag onze al reeds mooie Audi onder handen laten nemen, wat een vakwerk. De gehele auto van binnen en buiten weer als nieuw (misschien zelfs beter als nieuw) geen plekje overgeslagen. Echt een aanrader!!
Heleen uit Winsum
Mijn auto had veel swirls (fijne krasjes veroorzaakt door de wasstraat). Remco heeft alles weggekregen en de auto ziet er gewoon weer uit als nieuw!
Olaf uit Groningen
Na een schilderbeurt van het gebouw waar ik in woon zaten er allemaal kleine verf spatten op de auto. Remco heft deze verwijderd, de auto gepoetst en in de was gezet. Hij ziet er weer fantastisch uit. Krijg nu complimenten dat mij auto wel heel erg schoon is.
Ellen uit Groningen
De kras op mijn auto is heel netjes en vakkundig weggewerkt. Uitstekende service en een verbluffend resultaat! Ontzettend bedankt, ik ben weer heel erg blij!
Femke uit Groningen
Mijn autostoelen zagen er heel vies uit! Nu weer als nieuw zonder vlekken. Top service .
Frank uit Westerbroek
Geweldig goed resultaat. Iedereen die ik de auto laat zien is van mening dat hij als nieuw is. Vakman en zeer begaan met het eindresultaat. Goede tips meegekregen om de auto net zo mooi te houden als dat ik hem meegekregen heb. Aanrader!
Chris uit Groningen
Super service en resultaat. Duidelijk passie voor het vak, kennis en kunde. Absoluut aan te raden.
Translate »