BMW 650i

Een zeer mooi afgewerkt vol lederen interieur met Merino runderleder en Alcantara. Alle opties bij de hand op een overzichtelijk en stijlvol met leder bekleed dashboard. Tel daarbij op de prachtige Onyx Blue lak en de 19″ lichtmetalen wielen en iedere kenner weet dat je dan te maken hebt met het Individual programma van BMW te maken hebt. BMW noemt het “Een perfecte combinatie van inspiratie en creatieve vrijheid” en “Alles met één enkel doel: met de combinatie van perfecte details een BMW laten ontstaan die uw karakter weerspiegelt”. 

De BMW 650i heeft een  karakteristieke uitstraling en kon wel wat TLC gebruiken, oftewel ‘Tender Love and Care’. De laklaag was wat dof, er zaten veel kleine krasjes op de laklaag en enkele grotere en diepere krassen. Daarnaast moest het gehele interieur behandeld worden. Een flinke klus wat niet in één dag geklaard kan worden.

Het interieur is met een milde cleaner behandeld en gereinigd. Omdat het leder is is dit nogmaals behandeld maar nu met een goede leder conditioner. Dit voedt het leder omdat het ook echt intrekt, geeft het zijn kleur terug en maakt het weer soepel.

Hard werken, vakkundig te werk gaan met zorg en passie maar vooral weten waar je me bezig bent resulteert in een strak eindresultaat. De laklaag is meerdere malen gewassen, gekleid en gepolijst. Sommige diepere krassen zijn er met beleid uitgeschuurd en om de instapschade aan de achterbumper tot een minimum te krijgen is de achterbumper grotendeels geschuurd en gepolijst. De laklaag is afgetopt met een fluorine polymeren wax voor extreme duurzaamheid en waterafstotende eigenschappen. Ook geeft deze wax coating een erg mooie glans en kan 8 tot 12 maanden blijven zitten. De banden zijn in een duurzame dressing gezet welke vuil- en waterafstotend is en zorgt voor een mooie matte uitstraling.

 

 

Translate »