Audi A6 3.0TDI

Autopoetsbedrijf Winsum clayed elke auto voordat er gepolijst wordtDe Audi A6 3.0TDI is natuurlijk een hele mooie en fijne rijders auto. Dan wil je ook dat je auto er mooi bijstaat. De Audi was in geen jaren gedetailed of op de juiste manier gewassen. Ook had de Audi A6 veel krassen, swirls en waskrassen. Het interieur was ook toe aan een goede behandeling en dus is het leder gereinigd en gevoed. Voordat er gepolijst kon worden is de Audi A6 3.0TDI flink gewassen en geclayed. Daarnaast is er een deironizer gebruikt om remstof en vliegroest uit velgen, ramen en andere oppervlaktes te verwijderen. De laklaag is tevens ontvet. Een goede basis alvorens te polijsten.

De Audi A6 3.0TDI is op sommige panelen drie maal gepolijst om het gewenste resultaat te behalen. Vanwege de harde lak neemt dat veel tijd in beslag maar het resultaat is subliem.

Voorbereiding op het polijsten Na één polijstsessie Vegen op de motorkap Na het polijsten zijn de vegen verleden tijd

De wielen zijn uiteraard ook niet vergeten en ook deze zijn gereinigd.

De wielen worden gronding gereinigd Een deironizer wordt gebruikt om remstof en vliegroest uit velgen te trekken

Het resultaat na grondig het schoonmaken is een goede basis om de wielen verder te behandelen met een voedend middel voor de banden, en voor de wielen een wax.

_DSC0146 (Kopie) De wielen en banden zijn gereinigd, gevoed en gewaxed

Het motorcompartiment is een onderdeel van de full detail. Het compartiment wordt waar nodig ontvet en gereinigd. Het kunststof en rubber wordt opnieuw gevoed waardoor het weer mooi diep zwart oogt.

Motorcompartiment reinigen en ontvetten Motorcompartiment behandelen met een voedend product  Puntjes op de i en het compartiment ziet er weer schitterend uit

De rest van de foto’s staan hieronder. Hier zie je ook de interieur foto’s van de stoelen welke gereinigd zijn en gevoed zijn met een lederconditioner, de kofferbak en het dashboard. Maar ook foto’s van het voorproces zoals het inschuimen van de auto om vuil los te weken. En natuurlijk het eindresultaat: een prachtige Audi A6 3.0TDI die er zowel van buiten als binnen weer prachtig uitziet.

_DSC0222 (Kopie) _DSC0220 (Kopie) _DSC0218 (Kopie) _DSC0214 (Kopie) _DSC0202 (Kopie) _DSC0201 (Kopie) _DSC0191 (Kopie) _DSC0200 (Kopie) _DSC0199 (Kopie) _DSC0198 (Kopie) _DSC0197 (Kopie) _DSC0193 (Kopie) _DSC0194 (Kopie)

 

Translate »